Att bara vara

Tog med mig barnen till mammas stuga idag för att bara vara. Har varit många fina och långa dagar på stranden men kände att barnen (och jag) behövde få koppla av lite mer.

Skulle passa på att ta en kort löprunda men sprang vilse och hamnade på fel sida av älven, blev livrädd för björnar och blev jagad av en jävligt intensiv geting i 2 km innan jag ringde halvgråtandes till mamma som fick komma och rädda mig.

Blev 8,2 km på 40 minuter. Hade förmodligen slagit årsbästa på milen om jag fortsatt springa men jag var helt slut efter att ha försökt springa ifrån både björnar och getingar. Bra träningspass vilket som 🙂

Känner för övrigt att löpningen ger mig mer och mer njutning och börjar minnas varför jag älskar det så mycket. Det är inte lika jobbigt att ta sig ut längre utan snarare en längtan efter nästa pass. Älskar den känslan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *