Att slå rekord

Sedan i våras har jag sprungit varannan dag. Inte bara för att träning är bra, men det är något med endorfinerna i kombination med lugnet i skogen som får mig att släppa all oro, slappna av och reflektera på ett sätt som jag inte annars kan🌲⁠

Det har varit en tuff vinter, vår och sommar på många sätt och vis och motivationen att ta sig ut är oftast det allra svåraste, men jag gör det alltid ändå! För jag vet att när jag får springa prestationslöst så släpper all stress och jag känner mig alltid så himla lycklig 🙏🏻

Förra helgen sprang jag milen på 49’33.

Igår sprang jag 15 km på 1:16’30, den längsta sträcka jag någonsin sprungit i hela mitt liv. Väldigt mör i benen efteråt men kroppen håller och det var inte plågsamt en enda kilometer. Jag älskar att springa helt enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *