Att ta sig tid att fundera

Jag har spenderat mycket tid till att tänka senaste tiden. Funderat över vem jag vill vara och vad det är i min vardag idag som stoppar mig.

Jag har kommit fram till att jag prioriterat mig själv sist av alla i alla lägen. Jag har sett att mitt mående handlat om barnen, familjen, mitt förhållande och jobbet. Men kärnan i det hela är ju att jag personligen inte gjort det som gör mig glad, och det i sin tur har påverkat resterande delar.

Senaste veckorna har jag verkligen försökt att stressa ner, göra precis det jag känner för och vet att jag mår bra av och herregud, vilken skillnad det är redan nu!

I fredags strålade solen! Efter jobbet beslutade jag mig för att ta en löptur, helt utan krav på distans eller tid. Istället för att fokusera på högt tempo så la jag tempot betydligt lägre än jag brukade – och sprang årets första mil.

Känslan under och efter var euforisk!

Resten av helgen har jag spenderat på samma sätt – med att bara göra det jag känner för. Jag har piffat upp min balkong, jag har varit på badhuset med barnen, jag har tagit med mig frukost och avnjutit på ett berg och jag har spenderat tid med de som betyder mest för mig. Och som jag laddat batterierna! Det är verkligen de små sakerna i livet som gör det stora hela ♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *