Att uppskatta varje ögonblick

Om det är en sak som jag lärt mig så är det att man aldrig ska ta något för givet. Just nu uppskattar jag vartenda fint ögonblick, och det får mig att känna mig lycklig och levande. Känner mig äntligen som jag igen. Och det må låta klyschigt men det är de små sakerna i livet som gör det stora hela.

En blick. En kyss på pannan. En riktigt bra låt. Ett skrattanfall som aldrig tar slut. En fisketur en fin sommarkväll. En skön löprunda. En bra jobbdag. En komplimang. Ett gulligt godnatt-sms. En dag med glada barn. En lång frukost.

Det är inte de stora gesterna som spelar roll utan det är de små sakerna som gör allt. Och att uppskatta allt det kan göra att en grå vardag sprudlar av färg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *