Att vara lycklig i stunden

”Vad tänker du ens om framtiden?”

Jag vet faktiskt inte. För att just nu fokuserar jag bara på att vara lycklig. Varje dag. Och jag mår så himla bra just nu.

Att vara ensam med barnen igen är bara fantastiskt. När man lever två och ändå känner sig som ensamstående (vilket jag gjort i mina två senaste förhållanden) så är det en lättnad att göra allt själv med barnen för att det faktiskt ska vara så. Skillnaden när man är två och är ändå alltid gör allt själv är att man känner sig så otroligt ensam. Nu är jag själv – men inte ensam, vilket är en stor skillnad. Idag har min son spelat sin första fotbollsmatch och min dotter har lärt sig cykla, och jag är så tacksam över att få dela de stunderna med dem ♡

Karriärmässigt har det dykt upp en jättemöjlighet för mig. Vill jag ta det klivet? Vill jag inte ta det klivet? Får jag ens chansen att ta det klivet? Det vet jag inte, men jag tänker vara nöjd vilket som. Jag älskar mitt jobb precis som det är just nu, men jag hade inte nekat möjligheten till mer ansvar heller. Så oavsett vad som händer där – så har jag ett bra jobb som jag trivs med och fantastiska kollegor.

Att börja dejta igen känns bra. Försöker att inte ha så höga förväntningar. Jag trivs fruktansvärt bra i hans sällskap och han gör mig både lugn, glad och fnittrig på samma gång. Vill aldrig att den känslan ska ta slut och jag tänker njuta av varenda stund!

Kort sammanfattat – det är inte så himla dumt att bara leva för stunden. Jag mår bra, barnen mår bra och jag känner ingen stress över framtiden. Just nu i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *