Vem vill du vara?

Jag har kommit till ett vägskäl och en insikt.

Insikten är att jag mår extremt dåligt just nu. Varenda ”jag börjar på måndag” har blivit en dålig vana dömd att misslyckas. När helgen kommer unnar man sig ett par vinglas, lite godare mat, en godisskål på det och hips vips när man inser att helgen spårat så intalar man sig själv återigen att ”jag börjar på måndag”. Ekorrhjulet av misslyckande.

Jag är less på det. Jag är less på att kompensera under veckorna för att kunna svulla på helgerna – för det är ungefär så mitt ekorrhjul ser ut.

Det fungerar inte för mig, jag mår dåligt av att ständigt känna mig som ett misslyckande, jag mår dåligt för att jag inte äter nog bra mat på vardagarna. Jag är konstant trött, konstant irriterat, konstant hungrig. Jag har ont i huvudet mycket och har svårt att koncentrera mig i perioder. Jag har kommit till en punkt där jag inser att om jag inte gör några förändringar i mitt liv så kommer jag att fortsätta må som jag gör.

Jag vill välja en annan väg än den som leder i onda och vilsna cirklar. Jag vill hitta tillbaka till den där tjejen som har energi, är glad och brinner för det hon gör.

Hur gör man egentligen det? Jag tror på att ha en bra målsättning och en plan för att nå dit. Wish me luck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *